Zakelijk

 

Ook als ondernemer kunt u bij ons terecht!

 

Teveel om u druk te maken over de klussen die een bedrijfspand met zich mee kunnen brengen. Klusbedrijf R. Smit heeft dé oplossing voor de klussen die te klein zijn voor een aannemer, maar teveel en te groot voor uzelf worden. De enige tijd die u kwijt bent is wanneer u Klusbedrijf R. Smit inschakelt: één telefoontje. Vervolgens gaat u door met wat echt van belang is: ondernemen!

Zakelijk    1308_nas_louvre_kk_s

Waarom zou ik mijn bedrijfspand aan jullie overlaten?

• Vaste klusjesman.
• Altijd binnen kantooruren bereikbaar.
• Korte lijnen: directe communicatie en snel schakelen.
• Vakkundige dienstverlening met nazorg.
• Voordelig uurtarief

Welke klussen kan ik uitbesteden?

Eigenlijk alles. Klusbedrijf R. Smit Groningen richt zich hoofdzakelijk op de klussen die bij een conciërge/huismeester thuishoren, maar in feite kunt u het zo gek niet bedenken. Wij werken nauw samen met verschillende vakmensen en specialisten die meteen worden ingeschakeld als dit noodzakelijk is. Uiteraard alles in overleg met u.

Wat is het werkgebied van Klusbedrijf R. Smit Groningen?

Klusbedrijf R. Smit is gevestigd aan de Dierenriemstraat in Groningen. Ons werkgebied bestaat naast Groningen ook uit: Assen, Hoogezand, Drachten, Emmen en Leeuwarden. Woont u in de stad Groningen, dan berekenen wij geen voorrijkosten. Woont u buiten de stad? Geen probleem. Wij brengen dan in overleg wel een kleine bijdrage in rekening.